Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Λέων: «Nομίζω ότι όλα μαζί θα επιβεβαιώσουν ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας είχε ως αιτία εξωγενή παράγοντα»

Ο πρόεδρος των ιατροδικαστών Ελλάδος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

«Είναι ένα πόρισμα που αναμένουμε. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες φαίνεται ότι καταρρίπτεται πλήρως ο ισχυρισμός ότι η χορήγηση της κεταμίνης έγινε από γιατρούς κατά τη νοσηλεία του παιδιού. Θα πρέπει το πόρισμα να συνδυαστεί με τις μαρτυρίες των γιατρών και τα δεδομένα από το νοσοκομείο, και νομίζω ότι όλα μαζί θα επιβεβαιώσουν ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας είχε ως αιτία εξωγενή παράγοντα από κάποιο δράστη, προφανώς από τον άνθρωπο που έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές για το συγκεκριμένο θέμα», είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο ιατροδικαστής.

«Όταν μιλάμε για το ανώτερο σημείο της δράσης της κεταμίνης στα 20 λεπτά, μιλάμε για θεραπευτική συγκέντρωση. Όταν μιλάμε για τεράστιες συγκεντρώσεις, ο χρόνος δράσης έρχεται πολύ πιο σύντομα και μιλάμε για τοξικές συγκεντρώσεις που επηρεάζουν και το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα»,

«Για να βγάλουμε το οποιοδήποτε ασφαλές συμπέρασμα θα πρέπει να έχουμε τις επίσημες εκθέσεις στα χέρια μας. Ακούστηκε από την υπεράσπιση ότι έχουν βάλει τεχνικούς συμβούλους γιατί αμφισβητούν τα ευρήματα και τα πορίσματα. Στη Τζωρτζίνα δεν έχουμε κάποιο πόρισμα. Το μόνο που έχει ακουστεί δημόσια είναι ότι υπάρχει η κεταμίνη. Με αυτό δε μπορείς να συντάξεις τεχνική έκθεση», ολοκλήρωσε ο κ. Λέων.

{DATE}

Advertisement

Δείτε επίσης: Λογαριασμοί ρεύματος: Δείτε τη διαδικασία για την επιστροφή χρημάτων

Λέων: «Nομίζω ότι όλα μαζί θα επιβεβαιώσουν ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας είχε ως αιτία εξωγενή παράγοντα»
Νέα καθαριστικά ΕΝΦΙΑ – Πως θα είναι η νέα φόρμα
Έβρος: Κινηματογραφικό σκηνικό – Μια ταινία που απέσπασε ήδη δύο διεθνή βραβεία
Πρεσβευτές σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ διόρισε η Ρωσία
Τσέφεριν: «Mακρινή επιλογή το Final 4 στο Champions League»

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy