Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Λίγο ακόμα, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα»

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ καλούν τα λαϊκά στρώματα να σκεφτούν.

Advertisement

Να μην επηρεαστούν από τις υποσχέσεις, αλλά να ενημερωθούν για τα προγράμματα όλων των κομμάτων, που δείχνουν και τι σχεδιάζουν για το μέλλον.

Κυρίως καλούν τους εργαζόμενους να κρίνουν με βάση δύο κριτήρια.

Advertisement

Πρώτον, την εμπειρία που αποκόμισαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, τη στάση που κράτησε το κάθε κόμμα στη Βουλή, στην κοινωνία, στους αγώνες.

Και δεύτερον να προτάξουν τις σύγχρονες δικές τους λαϊκές καθημερινές ανάγκες κόντρα στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και την περιβόητη αντοχή της οικονομίας τους, δηλαδή να απαιτήσουν χτύπημα των υπερκερδών του κεφαλαίου και να βελτιωθεί η ζωή των εργαζομένων.

Advertisement

Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει σήκωμα του αναστήματος για κάθε άνθρωπο που θέλει να αλλάξει τη ζωή του.

Advertisement

Σημαίνει χειραφέτηση από ψευτοδιλήμματα, αλλά και από ρουσφέτια και μικροσυμφέροντα που υποσκάπτουν τα πραγματικά ταξικά συμφέροντα των εκμεταλλευόμενων.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος που πιάνει τόπο για το σήμερα και το αύριο, γιατί είναι στήριξη στο κόμμα που θα βρίσκεται στο ίδιο μετερίζι και μετά τις εκλογές.

Advertisement

Και η επόμενη μέρα πρέπει να είναι στο μυαλό και στην προσοχή των ψηφοφόρων από τα λαϊκά στρώματα. Γι’ αυτό χρειάζεται μαζικός απεγκλωβισμός από το δικομματισμό με ισχυροποίηση του ΚΚΕ, για να είναι ισχυρό το λαϊκό αντίπαλο δέος. Δαγκωτό λοιπόν Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, γιατί μας περιμένουν αγώνες αύριο.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy