Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Οι Σέλτικς φωνάζουν για διαιτητικό λάθος

Η Βοστόνη έχει παράπονα από τη διαιτησία στο τρίτο ματς με τους Μπακς και ειδικότερα για μια φάση που έγινε στα 4.6″, με το σκορ στο 103-100. Ο Μάρκους Σμαρτ των Σέλτικς προσπάθησε να σηκωθεί για τρίποντο, δέχθηκε φάουλ από τον Τζρου Χόλιντεϊ, αλλά είδε τους διαιτητές να κρίνουν ότι ο γκαρντ του Μιλγουόκι σταμάτησε τον χρόνο κάτω και όχι στον αέρα.

Ο Σμαρτ ήθελε τρεις βολές και πιθανότατα είχε δίκιο, ωστόσο ο προπονητής του, ο Ίμε Ουντόκα, είχε ξοδέψει νωρίς το challenge και δεν μπορούσε να ζητήσει την επανεξέταση της φάσης στο replay με αποτέλεσμα η απόφαση των διαιτητών να μην αλλάξει. Ο σκληροτράχηλος γκαρντ της Βοστώνης έβαλε την πρώτη, έχασε επίτηδες την δεύτερη για να διεκδικήσει η ομάδα του το επιθετικό ριμπάουντ και λίγο έλειψε το καλάθι του Αλ Χόρφορντ, μέσα σε έναν χαμό από άλματα, να στείλει τον αγώνα στην παράταση.

«Δεν μου έδωσαν καν μία εξήγηση. Όταν πήγα να τους ρωτήσω, με κοίταξαν με χαμόγελο, σαν να έβλεπαν κάτι αστείο και μου είπαν να πάω στη γραμμή για δύο βολές. Δεν μου έκανε φάουλ κάτω, είχα ήδη ξεκινήσει την κίνηση για την εκτέλεση για το σουτ. Πιστεύω πως έπρεπε να δοθούν τρεις βολές» ήταν το σχόλιο του Μάρκους Σμαρτ.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy