Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Δήμοι Μετεώρων και Πύλης ζητούν από όλους τους υποψηφίους να μιμηθούν τη στάση του Κώστα Σκρέκα στο θέμα των ανεμογεννητριών

Οι Δήμοι Πύλης και Μετεώρων, προχώρησαν σε σύσταση Διαπαραταξιακών Επιτροπών, κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στις ορεινές περιοχές τους.

Advertisement

Με επιστολή που έστειλαν προς όλους τους υποψηφίους βουλευτές υπενθυμίζουν πως οφείλουν να διατυπώσουν σαφώς την άποψή τους.

Στην επιστολή τους τονίζουν πως όλοι “έχουν θεσμική υποχρέωση να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και τη στάση τους απέναντι στο τεράστιο αυτό πρόβλημα που αναδεικνύεται με τόση αγωνία από τους υφιστάμενους φορείς και τους απλούς ανθρώπους της περιοχής”.

Advertisement

Οι Διαπαραταξιακές Επιτροπές των δύο Δήμων εξυμνούν τη στάση του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα και ζητούν να πάρουν θέση όλοι οι υπoψήφιοι και όπως υποστηρίζουν :

“Όπως ακριβώς τη διατύπωσε τόσο αποτελεσματικά ο Υπουργός Περιβάλλοντος ο κ.Σκρέκας, με απόφαση τελικά του οποίου απορρίφθηκαν οι 65 ανεμογεννήτριες (8 Αιολικά) στην Δ.Ε. Πινδέων, πριν περίπου 1 μήνα.  Μια απόφαση που αποδέχτηκε η περιοχή μας με τεράστια ανακούφιση”.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy