Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα για τηνΑφή της Φλόγας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Επίσημη Πρόβα της Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που έγινε (15/4) στην Αρχαία Ολυμπία, μία μέρα πριν το Ολυμπιακό Φως ξεκινήσει το ταξίδι του για το Παρίσι.Η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 11.30, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η Πρόβα, όπως πάντα, έγινε παρουσία κοινού, με τους θεατές να χειροκροτούν τη στιγμή που η Φλόγα γεννήθηκε παραδοσιακά από τις αχτίδες του Ήλιου στο Ναό της Ήρας στα χέρια της Πρωθιέρειας Μαίρης Μηνά.

Ακολούθησε ο Χορός των Ιερειών και των Κούρων στο χορευτικό που δημιούργησε και σκηνοθέτησε η Χορογράφος Αρτεμις Ιγνατίου, με ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου, υπό τους ήχους της μουσικής του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.Πρώτος Λαμπαδηδρόμος είναι ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος και παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Νίκος Αλιάγας. Δεύτερη Λαμπαδηδρόμος θα είναι η Γαλλίδα Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Λορ Μανοντού και τρίτος, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy