Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Μπέος θέλει να γκρεμίσει το ΕΑΚ Βόλου

Φωτιές άναψε ο Αχιλλέα Μπέος  μιλώντας για το ΕΑΚ βόλου και ήδη ξεσηκώθηκαν εναντίον του οι οπαδοί

Όντας  φιλοξενούμενος στον Βόλος 98.6 FM ο Μπέος ανέφερε πως όταν συνεδριάσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρθεί η απόφαση να γκρεμιστεί το ΕΑΚ Βόλου και στη θέση του να γίνει ένα σύγχρονο πάρκο Απαντώντας για  το που θα παίζει ο Ολυμπιακός Βόλου ο κ. Μπέος απάντησε: “Αυτό είναι ένα πρόβλημα όμως το πρόβλημα αυτό το έχει ο Δήμος και οι πολίτες ή ο Ολυμπιακός Βόλου; Η δημοτική αρχή ψηφίστηκε από τον κόσμο του Βόλου και λειτουργεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πολιτών και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες της Νίκης, του Σαρακηνού ή του Ολυμπιακού Βόλου”.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου δηλώνει πως αδυνατεί να πιστέψει πως πράγματι ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε την πρόθεση να κατεδαφίσει το ΕΑΚ.Την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου προκάλεσε η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου ότι το ΕΑΚ θα γκρεμιστεί και στη θέση του θα δημιουργηθεί ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο πάρκο.

Η ανακοίνωση οπαδικών συνδέσμων

Advertisement

“Το ΕΑΚ είναι το σπίτι του Ολυμπιακού Βόλου και περιουσία όλων των κατοίκων της πόλης. Όλοι μας μεγαλώσαμε και αθληθήκαμε εκεί, γενεές επι γενεών. Το σπίτι μας δεν θα μας το πάρει κανένας όσο μάγκας και να είναι. Στον αγώνα αυτό θέλουμε στο πλευρό μας όλη την Νέα Δημητριάδα, τον Άγιο Κωνσταντίνο, την πόλη ολόκληρη. Δεν μας νοιάζει τι ψηφίσατε στις εκλογές γιατί τώρα πια είναι αργά. Απλά σταθείτε δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα που θα δώσουμε και θα δικαιωθούμε. Χωρίς κόμματα, χωρίς πολιτικές ιδεολογίες, χωρίς κόμπλεξ. Μόνο με κοινή λογική. Όσοι μας πρόδωσαν, τους πολεμάμε.- Vatos Locos
Volos Ultras”

Advertisement

Generated by Feedzy