Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο ξαφνικός θάνατος, ο χαμός και η πρόβλεψη!!!

Ξαφνικός θάνατος

Βλέπουμε στα ρεπορτάζ των ομάδων της SL 2 ότι κλείνουν την σεζόν με οικογενειακά διπλά μετά το τέλος των προπονήσεων αποκατάστασης. Εμείς πάλι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ είχαμε …ξαφνικό θάνατο. Το μαγαζί έκλεισε εν μία νυκτί. Και πρακτικά βέβαια ήταν δύσκολο να παίξουμε οικογενειακό διπλό. Ούτε για αγώνα …μπάσκετ δεν έφταναν οι εναπομείναντες παίκτες!!!

Κλαμπ

Για τον  ξαφνικό θάνατο φρόντισε το δίδυμο από την Θεσσαλονίκη. Το οποίο δίδυμο με το …σπαθί του μπαίνει στο κλαμπ των κατά καιρούς νεκροθαφτών του ΑΟΤ…

Advertisement

Νεκρανάσταση

Όπως έχει γίνει πολλές φορές εις το παρελθόν ποντάρουμε σε …νεκρανάσταση!!! Το έχουμε ξανακάνει, οπότε αισιοδοξούμε…

Χαμός

Χαμός γίνεται στην Φήκη εν’ όψει της Σαββατιάτικης εκδήλωσης με Καψάλη, Κελεκίδου και το …υπερωκεάνιο Μάκη Τσίκο! Όπως έλεγε χθες στον «Ζυγό» ο ντοτόρε Γιώργος Μπουρλιός οι κρατήσεις έχουν ξεπεράσει τις 1.100 και περιμένουν στο γήπεδο της Φήκης πάνω από 2.000 άτομα!!! Εντυπωσιακή επιστροφή στην κανονικότητα μιας και η Φήκη έχει δύο χρόνια να κάνει εκδήλωση…

Κορίτσια

Advertisement

Με συνοπτικές διαδικασίες τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» πέρασαν στον τελικό του Πανελληνίου  Σχολικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «σκορπίζοντας» στον ημιτελικό με 9-0 σχολείο της Ρόδου. Τα κορίτσια ήδη έχουν εξασφαλίσει υψηλή μοριοδότηση για την πανεπιστημιακή σχολή της προτίμησης τους και σήμερα θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα στο Αριστοτέλειο από την Θεσσαλονίκη όπου αγωνίζονται πολλές παίκτριες του ΠΑΟΚ. Καλή επιτυχία!!!

4ο Λύκειο

Από τα χρόνια των ομάδων μπάσκετ του 4ου Λυκείου έχουμε να δούμε σχολική ομάδα από τα μέρη μας να πρωταγωνιστεί σε πανελλήνιο επίπεδο….

Όχι έτσι…

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χάσεις έναν αγώνα μπάσκετ. Όχι όμως με τον τρόπο που έχασε χθες ο Ολυμπιακός από την Αναντολού Εφές. Με buzzer beater. Το πάλεψε, ήταν εξαιρετική η ελληνική ομάδα αλλά αποκλείστηκε από τον τελικό άδοξα.

Advertisement

Πρόβλεψη

Μεταξύ μας το ζευγάρι του τελικού το ξέραμε. Από την στιγμή που ο Μπίλης Κωνσταντάκος είχε προβλέψει ότι θα έπαιζαν Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα η μοίρα των δύο ομάδων ήταν προδιαγραμμένη!!!

Τρικαλινοί

Ο Βαγγέλης Πουλιανίτης μίλησε χθες στα ερτζιανά από το Βελιγράδι. Βγήκε μια βόλτα να κάνει ρεπορτάζ πριν τον  αγώνα στο κέντρο της πόλης και ανάμεσα στους πρώτους φιλάθλους που συνάντησε οι περισσότεροι ήταν Τρικαλινοί!

Συμμάζεμα

Advertisement

Σε μεγάλο βαθμό συμμαζεύεται το στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος» στην Καλαμπάκα μιας και με μέριμνα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων γίνονται μια σειρά έργων. Σε συνδυασμό και με τον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο αλλά και το ταρτάν γίνεται ιδιαίτερα λειτουργικό πλέον…

«ΦΛΟΥ»

…καλό Σαββατοκύριακο!!!

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy