Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναγιώτα Δριτσέλη: Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στη μάχη για δικαιοσύνη παντού

Τη βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών εκφράζει η πρώην βουλευτής και εκ νέου υποψήφια, Παναγιώτα Δριτσέλη, διότι όπως υποστηρίζει “είναι υποχρέωση και βούληση να αποκαταστήσουμε την αδικία από την βαρβαρότητα”.

Advertisement

Η περιοχή μας έχει τεράστιες προοπτικές, αλλά για να αξιοποιηθούν αυτές θα πρέπει να υπάρξουν κατά την γνώμη μου δυο πολύ βασικές παράμετροι. Μέριμνα για δικαιοσύνη και βιωσιμότητα. Οι αναπτυξιακές μας προοπτικές είναι αστείρευτες τονίζει η Παναγιώτα Δριτσέλη.

Όπως επισημαίνει “το αγροκτηνοτροφικό, το περιβαλλοντικό, το τουριστικό, το πολιτιστικό μας απόθεμα είναι ανεξάντλητα. Τι μας λείπει όμως; Μας λείπουν πολιτικές που θα στηρίζουν τις κοινωνικές ανάγκες και πολιτικές που θα διασφαλίζουν υποδομές βιωσιμότητας και ποιότητας ζωής.

Advertisement

Προϋποθέσεις για την ανάπτυξη, για παράδειγμα είναι οι επενδύσεις, αλλά είναι και η δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών σε αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας. Προϋπόθεση βιώσιμης ανάπτυξης είναι η κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών, για να μην ερημώνουν τα χωριά μας στις ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές. Βιωσιμότητα είναι η μέριμνα για τους πιο ευάλωτους, για την φροντίδα των ατόμων με αναπηρία, για την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας. Εμείς, λοιπόν, μια τέτοια ανάπτυξη οραματιζόμαστε για την περιοχή μας. Με οικονομική άνθηση που θα συνοδεύεται από κοινωνική ανταποδοτικότητα. Αυτή η προοπτική είναι εφικτή μόνο με μία άλλη κυβέρνηση που θα έχει στο επίκεντρο τις κοινωνικές ανάγκες, μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”. 

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy