Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ποιός ειπε οτι δεν είναι ντέρμπι;

Νίκη στην εκπνοή με 2-1 πέτυχαν τα Τρίκαλα  επί της αξιομαχης Φήκης. Νικη εξαιρετικά αφιερωμένη σε όσους “μάτωσαν” όλη την εβδομάδα τα πληκτρολόγια διαφωνώντας με τον όρο ντέρμπι γιατί το ματς είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι.
Τα Τρίκαλα αφού προηγήθηκαν στο 30′ με τον Νίκο Σκόνδρα απέτυχαν να “κλειδώσουν” το ματς και η Φηκη αφού ισοφάρισε στο 73′ με τον Τεντολουρη έχασε ευκαιρίες για την ολική ανατροπή.
Την λύση και  την νίκη έδωσε τελικά στην εκπνοή ο Γιαννης Σκονδρας και τα Τρίκαλα δεν πλήρωσαν ακριβά την επιπολαιοτητα τους σε ένα ακόμη ματς.

Με απουσίες ο ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα παρατάχθηκαν με κάμποσες απουσίες καθώς ο τιμωρημένος Πατρώνης και οι τραυματίες Αλεξίου, Κωστόπουλος, Καλτσάς και φυσικά ο Μαγκούτης ήταν εκτός.
Στο κέντρο της άμυνας ο Βασίλης Καλογιάννης επανέφερε τον Κατσαντώνη δίπλα από τον Γιάννη Σκόνδρα ενώ στα άκρα άφησε τους Μπραντίτσα, Μαλακασιώτη.
Από την άλλη ο Τάκης Ρούσσας είχε και πάλι στα μετόπισθεν τον Ιωάννου ενώ άφησε στον πάγκο τον Κουσκουνά.

Advertisement

Το παιχνίδι

Στο 16′ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση για τα Τρίκαλα όταν ο Σαμαντάς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το γύρισμα αλλά ο Νίκος Σκόνδρας ήταν πολύ πλάγια από την εστία και το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Στο 30′ όμως η συνεργασία των δύο πρώην παικτών της Φήκης είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ. Ο Σαμαντάς έκανε ένα σλαλομ από τα δεξιά και γύρισε την μπάλα στον Σκόνδρα που την έστειλε στα δίχτυα χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ.

Η πρώτη αξιόλογη επίσκεψη της Φήκης στα καρέ του Παπαδόπουλου όταν μετά από ωραίο γέμισμα του Μπαμπατσιά από τα δεξιά και ανεπιτυχή προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας από τους αμυντικούς του ΑΟΤ ο Γεωργάκης από πολύ καλή θέση σούταρε ψηλά πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Και πάλι ο Γεωργάκης στο 64′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να διώξει με υπερένταση.

Advertisement

Τα Τρίκαλα έφτασαν πολύ κοντά σου να “κλειδώσουν” το ματς οταν στο 67′ ο Σαμαντάς μετά απο εξαιρετική πάσατου Μάγγου απέτυχε να νικήσει από κοντά τον Μήλο που απέκρουσε σωτήρια.

Στο 72′ ο Παπαδόπουλος έπιασε λανθασμένα την μπάλα έξω από την περιοχή του και από το φάουλ που εκτέλεσε ο Πολυζόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Η Φηκη κέρδισε και δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ και από την αδυναμία και πάλι των αμυντικών να διώξουν ο προωθημένος Τεντολουρης ισοφάρισε σε 1-1 στο 73′.

Η ομάδα του Τάκη Ρούσσα απείλησε αμέσως μετά με ολική ανατροπή καθώς σουτ του Τζέλη έδιωξε εντυπωσιακα ο Παπαδόπουλος. Στην φάση που προηγήθηκε η Φήκη ζήτησε πέναλτι.

Το τρίποντο για τον ΑΟΤ έδωσε ο έτερος Σκόνδρας ο Γιάννης, που σκόραρε και αυτός σε βάρος της πρώην ομάδας του. Με γυριστή κεφαλιά μέρα από σέντρα του Μπραντίτσα σημείωσε το 2-1 εν μέσω έξάλλων πανηγυρισμών.

Advertisement

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Τζάμος από την Καστοριά με βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη (Καστοριάς), Κωτσόπουλο (Έβρου).
Απεβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιάννη Σκόνδρα στις καθυστερήσεις ενώ  έδειξε κίτρινες κάρτες στους Παπαδόπουλο του ΑΟΤ και  Πολυζόπουλο της Φήκης.

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάννης Σκόνδρας, Ζαϊμι (90′ Γκοβίνας), Κοντογεώργος (65′ Βασιλείου), Σαμαντάς, Μπραντίτσας, Μπέκας (80′ Κωστάκης), Μαλακασιώτης (65′ Μάγγος), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης

Φήκη (Τάκης Ρούσσας): Μήλος, Μπαμπατσιάς, Τζέλης, Ιωάννου, Τεντολούρης, Πολυζόπουλος, Γεωργάκης, Γκαντιάς, Παναγιώτου, Μπαλτάς, Γκίνης (69′ Κατσιούλας)

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy