Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάκης Παπαδόπουλος : Eυχαριστώ όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Τρικάλων

Ένας αιφνίδιος ισχυρός οπισθοστερνικός πόνος, σε οδηγεί να συνειδητοποιήσεις και ως ασθενής, τη τεράστια αξία του ΕΣΥ και των δημόσιων λειτουργών του.

Advertisement

Να που έρχεται η ώρα για ολους μας να τους χρειαστούμε, στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, που μόνον τα Δημόσια Νοσοκομεία διαθέτουν.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ολους τους γιατρούς, το νοσηλευτικό, εργαστηριακό, διοικητικό προσωπικό, τους νοσοκόμους – τραυματιοφορείς, του Νοσοκομείου Τρικάλων, που ανταποκρίνονται στα πολύ δύσκολα καθήκοντά τους. Να επισημάνω την αναγκαιότητα μονιμοποίησης των επικουρικών και συμβασιούχων μαχητών του ΕΣΥ.

Advertisement

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Διευθυντές Κλινικών και Τμημάτων που με το προσωπικό τους παράδειγμα συμβάλλουν στη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει το Νοσοκομείο Τρικάλων σε πολύ αντίξοες συνθήκες εργασίας, αμοιβής, εφημερίας, με αρκετά κενά στελέχωσης.

Ειδικά η λειτουργία Αιμοδυναμικού Τμήματος στη Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΤ, καθώς και η υποδειγματική λειτουργία των Μονάδων του, είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα !!!

Advertisement

Η ολόπλευρη έμπρακτη στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγειας είναι καθοριστικό διακύβευμα των επερχόμενων Εκλογών !!!!!

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy