Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

“Τέσσερα στα τέσσερα” η Γυναικεία του Ασκληπιού στο τουρνουά

Το απόλυτο πέτυχε η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ασκληπιού στο τουρνουά που διοργάνωσε το περασμένο τριήμερο στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης.
Το ενημερωτικό του συλλόγου αναφέρει…
“Στο τουρνουα προετοιμασιας που πραγματοποιηθηκε το Σαββατοκυριακο η ομαδα βολλευ του Ασκληπιου εκανε καρέ νικών κερδιζοντας ολους τους αγωνες που αγωνιστηκε .Ετσι εδειξε πως βρισκεται σε πολυ καλο δρομο καθως απο τις αρχες Σεπτεμβριου που αρχισε την προετοιμασια με την καθοδηγηση του κ. Ιοφτσεφ εχει κανει τεραστια αλματα σε αποδοση
1η ημέρα :  ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-1
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-0 ,
2η ημέρα  : ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-0
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 2-0
Αν λαβουμε υπ οψιν οτι το ροστερ ολοκληρωθηκε μεχρι πριν απο λιγες μερες , η αποδοση της ομαδας ειναι αξιοζηλευτη .Κι αυτο γιατι γινεται πολυ καλη δουλεια απο ολες τις αθλητριες του Ασκληπιου , τον προπονητη , τις μικρες μας αθλητριες που αγωνιζονται στις μικρες κατηγοριες και φυσικα την Διοικηση που παρα την αρνηση που εισπρατει απο τον επιχειρηματικο κοσμο , δεν τα παραταει και παλευει να σταθει ορθια στις αναγκες του συλλογου …!!!
Αξιζει να σημειωθει πως στον συλλογος μας υπαρχουν περιπου 80 αθλητριες και αθλητες απο 8 εως … 60 ετων ( δεν ειναι υπερβολη καθως εχουμε και την ομαδα ενηλικων ) .
Σας περιμενουμε να ερθετε ( ειναι ενα μεγαλο παραπονο μας ) στο κλειστο της Κατσιμιδου να δειτε και να χειροκροτησετε την προσπαθεια των κοριτσιων μας”

Advertisement

Generated by Feedzy