Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα έργα και οι ημέρες του Νίκου Κουσκουνά!!! (Βίντεο)

Πρώτη φορά ο Νίκος Κουσκουνάς που ανακοινώθηκε σήμερα από την Φήκη συστήθηκε στο κοινό των Τρικάλων το καλοκαίρι του 2015 όταν ανέβηκε στο λεωφορείο του Χρήστου Γιαλιά που μετέφερε τον Πανελευσινιακό στην πόλη μας μέσα σε μία νύχτα. Προερχόμενος απο δύο φανταστικές σεζόν στην Γ’ Εθνική με την ομάδα της Ελευσίνας (39 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο) γίνεται ο αγαπημένος της κερκίδας των Τρικάλων.

Και πως να μην γίνει; Μέσα σε δύο χρόνια στην Β’ Εθνική βάζει 38 γκολ σε 50 συμμετοχές και άλλα δύο γκολ στο κύπελλο σε 7 συμμετοχές. Ειδικά την σεζόν 2016-17 έβγαζε φωτιές στην επίθεση μαζί με τον Γιαννιτσάνη.

Η δεύτερη επιστροφή πέρυσι το καλοκαίρι ήταν βραχύβια. Τα Χριστούγεννα το δίδυμο Αϊβάζογλου και Σαμολαδάς τον απέπεμψαν μη μπορώντας να πληρώσουν το συμβόλαιο του και βρέθηκε στην Νίκη Βόλου. Στα 11 παιχνίδια πρωταθλήματος που έπαιξε έβαλε τέσσερα γκολ και άλλο ένα στα τρία παιχνίδια κυπέλλου που αγωνίστηκε.

Η 3η επιστροφή στον ΑΟΤ ήταν πέρυσι το καλοκαίρι αλλά η γενικότερη μετριότητα της ομάδας και της οργάνωσης παρέσυραν και τον ίδιο σε ρηχά νερά. Παρατάυτα αγωνίστηκε σε 20 ματς σημειώνοντας 10 γκολ.

Advertisement

Την νέα σεζόν θα τον δούμε με τα χρώματα της Φήκης και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η πορεία του…

Ο Νίκος Κουσκουνάς γεννήθηκε στις 23/12/1988 σε ένα ημιορεινό χωριό του Νομού Κορινθίας, την Κλένια. Ο Αστέρας Τρίπολης τον εντόπισε στον Ολυμπιακό Λουτρακίου (Δ’ Εθνική) και τον ενέταξε στην δύναμη του το δεύτερο μισό της σεζόν 2006-2007 στην ομάδα που εκείνη την χρονιά ανέβηκε στην Α’ Εθνική. Έπαιξε ένα ματς στην Β΄Εθνική και άλλο ένα την επόμενη χρονιά στην Α’ Εθνική με τους Αρκάδες (1 λεπτό σαν αλλαγή σε εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη). Ήταν η μοναδική του συμμετοχή σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας.

Συνέχισε την καριέρα του κατά σειρά σε Φωστήρα, Πανχαϊκή, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Κερατέας, Παναχαϊκή, Αία Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, ΑΟ Τρίκαλα, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Κισσαμικό, Χανιά, Παναχαϊκή, ΑΟ Τρίκαλα, Νίκη Βόλου, ΑΟ Τρίκαλα.

Σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική και κύπελλο Ελλάδος  μετρά 328 συμμετοχές και 151 γκολ ενώ δεν υπολογίζονται οι συμμετοχές και τα γκολ σε Δ’ Εθνική.

Advertisement

 

 

Advertisement

Generated by Feedzy