Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα αριθμητικά και στατιστικά του ΑΟΤ στο πρωτάθλημα

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αριθμητικά και στατιστικά στοιχεία  του ΑΟ Τρίκαλα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής . Τα ανήρτησε η ομάδα και αναφέρουν

Τα στατιστικά στοιχεία του φετινού πρωταθλήματος αναλυτικά:
Τελείωσε λοιπόν το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τον ΑΟΤ να παραμένει τελικά στην κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική.
Χρειάστηκαν 52 πόντοι για να σωθεί η ομάδα και αυτό γιατί υποβιβάστηκαν επτά ομάδες και η ενδέκατη ομάδα στη βαθμολογία θα παίξει μπαράζ παραμονής. Σχεδόν οι μισές ομάδες αποχαιρέτησαν την κατηγορία. Παρέμειναν στην κατηγορία οι 9 από τις 18 ομάδες και η πρώτη ομάδα ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ 2 και έτσι όλα κρίθηκαν στο τέλος της σεζόν.

-Η ομάδα σημείωσε 11 νίκες (ενώ τρία ματς τα κέρδισε χωρίς να αγωνιστεί λόγω της αποχώρησης της Φήκης και του Μαγνησιακού)
-Ήταν από τις ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες 10 συνολικά όσες και η Ζάκυνθος ενώ πρώτευσε σε ισόπαλα αποτελέσματα ο Εορδαϊκός που είχε 11.
-Ηττήθηκε σε 10 αγώνες
-Σημείωσε 40 γκολ (προστέθηκαν άλλα 9 από τα άνευ) και δέχθηκε 37
-Εντός έδρας είχε 8 νίκες (συν 1 άνευ), 6 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 26 (συν 3 από το άνευ)-13

-Εκτός έδρας είχε 3 νίκες (συν 2 άνευ), 4 ισοπαλίες, 8 ήττες και τέρματα 14 (συν 6 από τα άνευ)-24
-Πρώτοι σκόρερ της ομάδας ο Nίκος Σκόνδρας με 13 γκολ και ο Θέμης Αλεξίου με 12 γκολ

Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Χάρης Σαμαντάς 4, Σαφέτ Ζαίμι 3, Αλέξανδρος Βασιλείου 3, Γιάννης Σκόνδρας 2, Παναγιώτης Πατρώνης, Χρήστος Κατσαντώνης, Τάσος Μαρούδας.
-Αγωνίστηκαν συνολικά στα ματς πρωταθλήματος 27 ποδοσφαιριστές

Advertisement
-Τέσσερις οι προπονητές της φετινής περιόδου (ουσιαστικά τρεις), κατά σειρά οι Βασίλης Καλογιάννης, Σάκης Θεοδοσιάδης, Τάκης Ρούσσας (για ένα ματς) και Βαγγέλης Μπρισίμης.

Advertisement

Generated by Feedzy