Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

“Τεσσάρα” πάλι ο Ολυμπιακός, “τριάρα” ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός με τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας τεσσάρα στη  Super League επικράτησε 4-1 του Άρη

 

Πρωταγωνιστής για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Αγιούμπ ελ Κααμπί, ο οποίος κατάφερε με δύο γκολ του στο 62′ και το 70΄, ενώ το παιχνίδι ήταν 1-1, να δώσει “αέρα” στον Ολυμπιακό.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Μπράμπετς στο 21ο λεπτό, με τον Πάρντο να ισοφαρίζει για τους κίτρινους στο 47′, πριν από τα δύο γκολ του Μαροκινού επιθετικού. Ο Στέβαν Γιόβετιτς στο 84′ διαμόρφωσε το σκορ.

Advertisement

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Έσε, Μαντί, Φορτούνης, Σολμπάκεν, Μασούρας, Ελ Κααμπί.
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μπράμπετς (37′ Βέλεθ), Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (46′ Πάρδο), Νταρίντα, Βερστρέτε, Σουλεϊμάνοφ, Μοντόγια, Μενέντες, Μορόν.

Ανετο 3-0 ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ επικράτησε του Βόλου με 3-0 στην Τούμπα, πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και έδειξε καλό πρόσωπο για ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος.

Ο Λουτσέσκου έκανε έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, είδε τους Κουλιεράκη, Μουργκ να φέρνουν μπροστά την ομάδα του τα δύο γκολ που σημείωσαν και τον Σαμάτα να ανοίγει και αυτός λογαριασμό με ένα υπέροχο τέρμα στο δεύτερο 45λεπτο. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ.

Την ίδια ώρα ο Κοτάρσκι είχε ένα ήσυχο 90λεπτο, κινδύνεψε ελάχιστα και ουσιαστικά δεν χρειάστηκε παρά σε ελάχιστες φάσεις.

Advertisement

 

Tα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.


Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-1
Κηφισιά-Λαμία 1-1
Ολυμπιακός-Άρης 4-1
ΠΑΟΚ-Βόλος 3-0

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 
17:30 Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός
21:00 ΑΕΚ-Ατρόμητος

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy