Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Το ερασιτεχνικό, το διαιτητικό και η ντροπή…

Πότε;

Με ρωτάνε πολλοί πότε θα ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στον Νομό: Καλή ερώτηση… Απάντηση δεν έχω…

Ενίσχυση

Ο πρόεδρος Μπουτζιώλης πάντως τρέχει ακατάπαυστα τις τελευταίες μέρες. Στόχος του να ενισχυθούν και οικονομικά και υλικά τα σωματεία της περιοχής, τα οποία άλλα πολύ, άλλα λίγο έχουν πληγεί από την θεομηνία των τελευταίων ημερών…

Advertisement

Διαιτητικό

Μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ  που έχει πάρει καθοριστικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΤ και δικηγόρος Απόστολος Γκατζιός. Μάλιστα ήταν εκ των εισηγητών στην προχθεσινή δικαίωση του Μάρα στην διαμάχη του με τον Ηρακλή ο οποίος θα πρέπει να αποπληρώσει την οφειλή του απέναντι στον παίκτη. Αν δεν καταβληθούν άμεσα 220.000 ευρώ στον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή, ο “γηραιός” της Θεσσαλονίκης αποβάλλεται στις 6 Οκτωβρίου από το πρωτάθλημα της SL2.

Κάρφωμα δελτίων…

Ο Απόστολος ήταν επίσης από τους πρωταγωνιστές της απόφασης για τους ερασιτέχνες παίκτες που δεν δεσμεύονται ισόβια με τους συλλόγους στους οποίους ανήκουν αλλά έχουν πλέον σχέση ορισμένου χρόνου. Έτσι καταργήθηκε και στην πράξη η ρήση των παλιακών παραγόντων «θα σου καρφώσω το δελτίο στον πλάτανο και δεν έχεις να πας πουθενά!!!».

Δικαίωση!!!

Advertisement

Δικαιώνεται ο …Μάρτινς που πήγε να κόψει την μπάλα στον Κώστα Φορτούνη. «Οργίασε» χθες κόντρα στον Άρη ο συντοπίτης μας και κρίμα που δεν σφράγισε την εξαιρετική του εμφάνιση και με ένα γκολ καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα από την άσπρη βούλα…

Βέρτιγκο

Τρεις γνωστοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού προγραμμάτισαν μυστική σύναξη για να δουν την ομάδα τους κόντρα στην ΑΕΚ μακριά από …κιτρινόμαυρα βλέμματα όντας  βέβαιοι για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν και υπέστησαν …βέρτιγκο φεύγοντας από το κατάστημα μέσα στην βροχή!!!

Φαντάρος

Ξύπνησε μνήμες η χθεσινή αναφορά μας στον Σβορώνο. Ο θρυλικός Μπλακ από την Διάβα μας είπε ότι είχε υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στην περιοχή!!!

Advertisement

Αναλώσιμοι

Ο Γιάννης Ράπτης μας επεσήμανε ότι η τελευταία Τρικαλινή ομάδα που αγωνίστηκε στο «Ντα Λουζ» ήταν οι Αναλώσιμοι που είχαν δώσει φιλικό εκεί το 2013…

Απώλεια (1)

Ο νεαρός 18χρονος Θάνος Τσιαντούλας που έχασε την ζωή του σε τροχαίο προχθές τα ξημερώματα ήταν μέλος του κλαμπ της ΑΕΚ της πόλης μας: «Το καλύτερο παιδί» σχολίαζαν οι φίλοι του…

Απώλεια (2)

Advertisement

Σε ηλικία 52 ετών έφυγε η σύζυγος του παλιού Τρικαλινού διαιτητή Γιώργου Παυλίδη. Ο Οποίος είχε χαθεί πριν από πολλά χρόνια σε ένα τραγικό δυστύχημα στο σπίτι του…

Υποψήφιος

Αρκετοί οι υποψήφιοι από τον αθλητικό χώρο στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ανάμεσα τους και ο δικός μας Γιάννης Καλλιτζάκης ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος στην Ελευσίνα, τον τόπο καταγωγής του. Καλό βόλι!!!

Δεν ντρέπεστε;

Με παραστατικό τρόπο ο φίλος Θεοδόσης Κατσάρας περιγράφει τους λόγους για τους οποίους η Αναγέννηση καρδίτσας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Μυτιλήνη για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αιολικό ο οποίος παρατάχθηκε κανονικά κερδίζοντας το ματς στα χαρτια. Χαρακτηριστικά σημειώνει:

Advertisement

Η θεομηνία που διέλυσε την περιοχή κι άφησε νεκρούς και άστεγους, το νέο κύμα κακοκαιρίας που ήλθε να κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση, δεν επέτρεψαν στους “κιτρινόμαυρους” να ταξιδέψουν καθώς το απόγευμα της Τρίτης (26/9) έφθασε και απαγορευτικό για μετακινήσεις από το… συνηθισμένο, πλέον, στη ζωή της Θεσσαλίας προειδοποιητικό του 112.

Μάλιστα πέραν αυτού δεν υπήρχε η δυνατότητα για να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια για το σύνολο της αποστολής, ενώ για την επιστροφή ούτε για δείγμα για τις επόμενες ημέρες!!! Οι διοικούντες την Αναγέννηση ζήτησαν εκ νέου αναβολή από την ΕΠΟ και ζήτησαν και από τον Αιολικό να το αποδεχθεί ώστε με μια συμφωνία κυρίων να οριστεί το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία υπό κανονικές και συνθήκες κι όχι κάτω απ’ αυτό το θρίλερ που ζει η περιοχή της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας εδώ και ένα εικοσαήμερο!

Δυστυχώς αντί να εισπράξουν την κατανόηση από τους αντιπάλους, οι “κιτρινόμαυροι” είδαν με έκπληξη πριν από λίγο τον Αιολικό να παράτασσεται κανονικά στο γήπεδο μαζί με τους διαιτητές και να κερδίζει τον… “κανένα”!!! Για ν’ ακριβολογούμε “κέρδισε” μια ομάδα που δεν κατάφερε να είναι στο γήπεδο. Μια ομάδα που εκπροσωπεί έναν κόσμο κατεστραμμένο από τις πλημμύρες, μια ομάδα που δίνει αγώνα για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της και κοσμεί τη συγκεκριμένη κατηγορία με την παρουσία και τη μαζικότητα των φιλάθλων.

Δεν ντρέπεστε λιγάκι;

 

Advertisement

«ΦΛΟΥ»

…άντε ντε…

Advertisement

Generated by Feedzy