Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Υποβρύχιο με κροίσους χάθηκε στον Ατλαντικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, πιστεύεται ότι ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Χάμις Χάρντινγκ, ο Γάλλος ειδικός στις καταδύσεις Πολ-Ανρί Ναρτζολέ και ο διευθυντής της εταιρείας με τα υποβρύχια είναι μεταξύ των αγνοουμένων. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του Πακιστάν, ο Σαχζάντα Νταούντ, και ο έφηβος γιος του Σουλεμάν, βρίσκονται επίσης στο υποβρύχιο, σύμφωνα με την οικογένειά τους.

Το υποβρύχιο -που ονομάζεται Titan- στέλνει μηνύματα για να επικοινωνήσει με την ομάδα τους στο σκάφος Polar Prince, το οποίο παραμένει πάνω από το νερό.

Το Titan θεωρείται ότι έχασε την επαφή με το Polar Prince μόλις μία ώρα και 45 λεπτά μετά την έναρξη της αποστολής. Σημειώνεται ότι το υποβρύχιο έστελνε σήματα ζωής στο σκάφος που βρισκόταν στην επιφάνεια του νερού με το τελευταίο από αυτά τα μηνύματα να στέλνεται γύρω στις 3 μ.μ. ώρα Αγγλίας τη Δευτέρα, αναφέρουν οι Times.

Πηγές λένε ότι το τελευταίο σήμα έδειχνε το Titan ακριβώς πάνω από τον Τιτανικό – 11.000 πόδια πιο βαθιά κάτω από το νερό από την πιο βαθιά επιτυχημένη υποβρύχια επιχείρηση διάσωσης μέχρι σήμερα. Μετά από αυτό, δεν υπήρξε καθόλου επαφή με το πλοίο.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy