Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Φουρνιέ: «Πρέπει να διαλύσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην παρουσίασή του από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ο Γάλλος σταρ είπε ενδιαφέρονταπράγματα. Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Υπέγραψα γρήγορα. Ευχαριστώ τους προέδρους που με έφεραν εδώ. Χθες ήταν μία από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να δουλέψω, να προπονηθώ με τους συμπαίκτες μου και τον κόουτς Μπαρτζώκα. Είναι μεγάλη ευκαιρία αυτή και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο».Για το αν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει στην Euroleague και αν θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί:

«Δεν υπάρχει χρόνος να προσαρμοστώ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θέλω να προσαρμοστώ στην ομάδα. Το μπάσκετ της FIBA είναι ίδιο είτε με τις Εθνικές είτε με ομάδες. Θα ανακαλύψω την Euroleague, τις ομάδες, τα γήπεδα, τον τρόπο που λειτουργεί. Είμαι επαγγελματίας 12 χρόνια, δε θα έχω πρόβλημα. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ, δε θα υπάρχει πρόβλημα».

Για το αν έχει δει εικόνες από ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Μόλις υπέγραψα στην ομάδα. Έκανα ερωτήσεις στον Φαλ γιατί με ενδιέφερε το ευρωπαϊκό μπάσκετ και η Euroleague. Δεν ξέρω τι να περιμένω, γιατί και χθες περίμενα κάτι ήρεμο. Δεν ξέρω πως θα είναι τα ντέρμπι, ξέρω μόνο ότι πρέπει να τους διαλύσουμε (beat their ass)».

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy