Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα LIVE στην πρεμιέρα των play off της Superleague

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής των play off της Superleague ολοκληρώνεται στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγες ημέρες μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της Γάνδης και ενώ ακολουθεί την Πέμπτη η ρεβάνς στο Βέλγιο, ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στα play off της Superleague, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν 53 βαθμούς και είναι αήττητοι στα 14 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, μετά τις τρεις ήττες που είχαν κάνει στη σειρά ως τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε την είσοδο του στο μίνι πρωτάθλημα, έχοντας βγει… νικητής στην έφεση που κατέθεσε για τη μείωση βαθμών που του είχε επιβληθεί και αφήνοντας -τελικά- εκτός διαδικασίας τον ΟΦΗ.

Advertisement

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Οι Ηπειρώτες αγωνίζονται στην Τούμπα χωρίς τον προπονητή τους, Ηρακλής Μεταξάς (παραμένει κλινήρης). Εκτός λόγω τιμωρίας είναι ο Σάλιακας, ενώ για διάφορους λόγους λίεπουν και οι Πίρσμαν, Καραχάλιος, Λιάσος, Κόντε, Ποζνάνσκι, Καραγιάννης, Κύρκος και Αθανασίου.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει 30 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων έχει 13 νίκες. Επίσης, έντεκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχους τους “ασπρόμαυρους”, οι νίκες είναι οι 18-5 υπέρ τους, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στον πρώτο γύρο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά τρεις μήνες αργότερα ο ΠΑΟΚ πέρασε με το ευρύ σκορ 4-0 από την πόλη της Ηπείρου.

Advertisement

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε νίκες στην Τούμπα, ποτέ όμως δεν κατάφερε να φύγει από εκεί με δύο διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα.

Η… παράδοση

Νίκες ΠΑΟΚ: 30

Ισοπαλίες: 11

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 13

Advertisement

Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ

Νίκες ΠΑΟΚ: 18

Ισοπαλίες: 4

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 5

Στην κανονική περίοδο

Advertisement

12.09.2021: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

(86΄σουτ Πέδρο Κόντε)

15.12.2021: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-4

(31’ πέναλτι Κούρτιτς, 63’ σουτ Κούρτιτς, 68’ σουτ Αουγκούστο, 89’ σουτ Άκπομ)

To άρθρο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα LIVE στην πρεμιέρα των play off της Superleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy