Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Love story στον Σύριζα – Ξεκίνησε τα Live η Μαρίνα

Πρεμιέρα για τη Μαρίνα Κοντοτόλη στο Mega. Αυτό που απομένει είναι οι διεθνείς τηλεοπτικές παραγωγές που θα φέρουν πολλά χρήματα στο νομό που στενάζει από την επάρατη δεξιά και να εκτοξευτεί το ελατήριο της οικονομίας. Δεν ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που πρωταγωνίστρια αυτής της υπόθεσης θα είναι μια Τρικαλινή. Η Μαρίνα είναι εθνικό asset. Η Μαρίνα δεν ξέρει ούτε από αστακούς, ούτε αστακομακαρονάδες, μικρή όταν ήταν μάζευε τα αυγά από τις φωλιές στο χωριό. Τώρα ετοιμάζεται για το καυτό θέμα των εξώσεων που θα συνταράξει την ελληνική κοινωνία. Για την ακρίβεια , τις ιδιωτικοποιήσεις , τις υποκλοπές , τα μνημόνια και την υποθήκευση της χώρας για ένα αιώνα.

Advertisement

Πάντα βέβαια, αν κρατηθεί η έδρα στα Τρίκαλα για τον Σύριζα.

Aς γίνει η 25η Ιούνη η αφετηρία για μια νέα αέναη επανάσταση.

Advertisement

Arriba muchachos!

Advertisement

Από την ιστοσεlίδα του MEGA :

Η Μαρίνα Κοντοτόλη είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών στα Τρίκαλα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Advertisement

Σάρωσε, αφήνοντας πίσω ακόμα και πρώην εκλεγμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πήρε την πρώτη θέση με 1.000 ψήφους διαφορά από τον δεύτερο.

Κοντοτόλη Μαρίνα: 5.645,

Advertisement

Χάιδος Ιωάννης: 4.697,

Advertisement

Δριτσέλη Παναγιώτα: 4.586,

Σιμορέλης Χρήστος: 4.251,

Advertisement

Τσικρίκας Ελευθέριος: 2.206,

Χαρτοπούλου Περιστέρα (ΠΕΡΥ): 1.326

Advertisement

Το προφίλ της

Η Μαρίνα Κοντοτόλη είναι μία γυναίκα γνωστή στα Τρίκαλα αφού έχει 2 πετυχημένα κομμωτήρια. Είναι εκλεγμένο μέλος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, μαραθωνοδρόμος και τέως Γενικός Γραμματέας στο Σύλλογο Δρομέων.

Advertisement

Ελ. επαγγελματίας, πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Σε ηλικία 14 ετών υποχρεώνεται να σταματήσει το σχολείο και στα 38 της, όντας μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας 2 παιδιών και ταυτόχρονα εργαζόμενη σε Τρίκαλα και Αθήνα, γράφεται στο Γενικό Εσπερινό Λύκειο για 4 χρόνια πετυχαίνοντας, το 2017, την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο.

Advertisement

Η παρουσία στην ομιλία του Γιάννη Ραγκούση που με φανερό ενθουσιασμό την αγκαλιάζει πριν ανέβει στο βήμα και την χειροκροτεί όρθιος, δεν είναι τυχαία

Και οι δυο τους διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κρύβουν την σχέση τους καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια στην Μαρίνα Κοντοτόλη στη γιορτή της το 2019ν ενώ το επόμενο καλοκαίρι βάφτισαν μαζί ένα κοριτσάκι.

Advertisement

Από τα δύσκολα χρόνια, στην επιτυχία

Η Μαρίνα Κοντοτόλη μετά τα δύσκολα παιδικά χρόνια, κατάφερε να τα σαρώσει όλα. Πετυχημένη επαγγελματίας, μητέρα, επιστήμονας και τώρα βουλευτίνα με την αφοσίωσή της στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα να εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία.

Advertisement

«Ναι, πιστεύω βαθιά πως μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί πραγματικά να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή της πλειοψηφίας των πολιτών».

Οι δυο τους, Γιάννης Ραγκούσης και Μαρίνα Κοντοτόλη, μέχρι τώρα κρατούσαν, όπως θα επισημάνουν τα ΜΜΕ, χαμηλό προφίλ

Advertisement

«Κοντολογίς, δεν ήθελαν να ‘αυτοδιαφηµιστούν’ ως ο µμεγάλος έρωτας στον χώρο της πολιτικής πιάτσας, για να µη θεωρηθεί πως χρησιμοποιούν την προσωπική τους ζωή για να προβληθούν».

Advertisement

Τώρα πια οι δύο εκλεγμένοι του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν πλάι πλάι και στα βουλευτικά έδρανα.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy