Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

To “ευχαριστώ” του Βασίλη Κρομμύδα

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο προπονητής του ΑΟΤ ευχαρίστησε όλους όσους συνεβαλλαν στην άνοδο κάνοντας αναφορά και στο προηγούμενο προπονητικό δίδυμο. Αναλυτικά:
Έχοντας καταλαγιάσει λίγο η ατελείωτη χαρά της ιστορικής επιτυχίας της ανόδου μας στη Β Εθνική και έχοντας φύγει από πάνω μας ή χρυσόσκονη των πανηγυρισμων θα ήταν άκομψο και εντελώς άδικο να μην πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτή!
Η επιτυχία λοιπόν αυτή ανήκει σε ένα ποσοστό και στο προηγούμενο προπονητικό σταφ στους κυρίους Παπαδημητρίου Κουρμετζα που έχτισαν την ομάδα αυτή με σκοπό να είναι πρωταγωνιστρια στον όμιλο της !!
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κυρίους Νίκο Μεριτση και Άκη Αναστασίου ,δηλ τους ανθρώπους που διοικούν και τρέχουν την ομάδα ,που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν σε ότι τους ζητήσαμε την προσπάθεια από την πρώτη μέρα ως και την τελευταία και κυρίως για την παρουσία τους δίπλα στην ομάδα σε κάθε προπόνηση!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Νίκο Πουλιο και Γιώργο Ζέρβα γιατί η καθημερινότητα της ομάδας δεν θα ήταν ποτέ ίδια χωρίς αυτούς τους δύο!!!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ολινα Παπαστεργιου που με τις προσπάθειες της εκτός γηπέδου βοήθησε στα μέγιστα για την ομαλή λειτουργία της ομάδας αλλά και με την ατελείωτη θετική ενέργεια και αύρα που έφερνε στο γήπεδο μαζί της !!!
Αν δεν είχαμε τον ορθοπεδικο κύριο Αθανάσιο Κουτή και τον φυσιοθεραπευτη Βαγγέλη Βασιλειάδη η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορικά και το είδαμε και σε άλλες ομάδες. Ο τρόπος που είχαν την ομάδα πάντα έτοιμη ειδικά στην απαιτητική διαδικασία των πλέι οφς με συνεχόμενα παιχνίδια ανά 3 ημέρες μόνο σε επαγγελματική ομάδα συναντάς και τους ευχαριστώ από καρδιάς!!!
Για τους παίκτες τι να πεις;;;;;πόσα ευχαριστώ; ;;
Ο Δέσπος να παίζει μέσα στον Αλμυρό με διάστρεμμα 2 ημερών, ο Λεπενιωτης με μια….κλειδα την δεξιά ενώ είναι αριστεροχειρας ,ο Ψυρρας όλη την σειρά των πλέι οφς με σπασμένο χέρι, ο Αργύρης με προσαγωγο να κανει το ματς της χρονιας στον τελικο , ο αρχηγός Γκαντιας να παίζει στο 4 και να σκοράρει τρίποντα νίκης ο Μοσχόπουλος να γίνεται αμυντικός ογκόλιθος ο Κακαβουλας να μην σταματάει πουθενά ο Τζόελ από μεταπτυχιακός φοιτητής να γίνεται MVP των τελικών Ο Σουλκο να κουβαλάει την ομάδα όλη την χρονια και ο Στεργιουλης να έρχεται το χειμώνα και να βοηθάει την ομάδα στο πολύ δύσκολο κομμάτι της προπόνησης
Αλλά και τα παιδιά που έπαιξαν μέχρι και Χριστούγεννα και έφυγαν από την ομάδα έχουν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία!!!
Τέλος δεν θα είχε γίνει τίποτα από όσα κάναμε στο γήπεδο
Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Ντεμος και επειδή πάντα λέω πως είμαστε οι συνεργάτες μας είμαι πολύ περήφανος να λέω ότι με τον Γιώργο είμαι συνεργάτης και συνάδερφος!!!
Θα μπορούσε να είναι πρώτος όπου ήθελε και όμως ήταν εδώ!!!!!
Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω ένα παιδί που αν και φέτος δεν ήταν παίκτης της ομάδας όταν του ζήτησα να έρθει να μας βοηθήσει σε μερικές προπονήσεις όταν μείναμε λόγω τραυματισμών από παίκτες λίγο πριν τα πλέι οφς αυτός ήρθε και μας βοήθησε απίστευτα σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη Αρκούδα νιώθω τυχερός να μπορώ να λέω ότι σε είχα παίκτη κάποια στιγμή!!!
Όσο για τον κόσμο; ;;;Το γήπεδο της Μπάρας απλά δεν μας χωρούσε!!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες στιγμές που μου χαρίσετε!!!!
ΥΓ…..εγώ σας το είχα πει !!!!

Advertisement

Generated by Feedzy