Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρης: Εκτός προπόνησης Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην 7η αγωνιστική των play off της Superleague 1, αλλά ο Χέρμαν Μπούργος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, με τη συμμετοχή τους για το ματς με τους Πειραιώτες να είναι αμφίβολη.

Η αναμέτρηση της ΠΑΕ Άρης

Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (08/05, 21:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια τακτικής) με τους Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Advertisement

Ο Μοχανάντ Αλί, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»). 

To άρθρο Άρης: Εκτός προπόνησης Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Generated by Feedzy