Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Τζωρτζίνα την «καίει» για την κεταμίνη

Όσα θα αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Τζωρτζίνα, για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, οι ιατροδικαστές αναφέρουν ότι η ανακοπή που υπέστη η 9χρονη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης, που προκάλεσε βλάβες στο συκώτι της και σε άλλα όργανα. Έτσι, καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι δόθηκε κεταμίνη στο παιδί στη φάση της ανάνηψης. 

Οι ιατροδικαστές ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρξε κανένα παθολογικό πρόβλημα στην 9χρονη. Μάλιστα, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τα δείγματα από την τοξικολογική εξέταση στη Μαλένα, το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, που είχε τριπλάσια βλάβη στο συκώτι της συγκριτικά με την Τζωρτζίνα, να εξεταστούν στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει προηγμένες μεθόδους. 

 

Advertisement

 

 

 

 

δεν ελήφθη ποτέ δείγμα (τρίχα) από τα μαλλιά της που θα μπορούσε να απαντήσει αν είχε χορηγηθεί κεταμίνη και όταν υπέστη την πρώτη ανακοπή 

Advertisement

όταν πήραν το τάμπλετ δεν πήραν δείγμα

 

 

To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Τζωρτζίνα την «καίει» για την κεταμίνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy