Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Απειλεί με διαγραφές διαιτητών η Ομοσπονδία!

Το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) υπήρξε τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔ με τους διεθνείς διαιτητές κι εκεί τους μετέφερε την οδηγία που υπάρχει από την Ομοσπονδία να γίνουν κανονικά ορισμοί το Σαββατοκύριακο στη Super League κι όποιος διαιτητής αρνηθεί να σφυρίξει, τότε να διαγραφεί από τους πίνακες! Αυτό μάλιστα αγγίζει ακόμα και τους διεθνείς, αφού ειπώθηκε ότι θα γίνει υπάρξει επαφή με την UEFA για να χάσουν το σήμα της FIFA!

Νωρίτερα εξάλλου είχαν δηλώσει άπαντες κώλυμα, αφού ακόμα δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά τους, έπειτα την απόφασή τους για αποχή.

“Οι διαιτητές είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!”, είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνουν οι Έλληνες ρέφερι της πρώτης κατηγορίας κι επιμένουν μέχρι… τέλους, έως ότου δηλαδή πάρουν τις εγγυήσεις που θέλουν από τα αρμόδια χείλη, ώστε να επιστρέψουν στα γήπεδα. Μάλιστα, σημείωναν ότι αναμένουν τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί η Λίγκα, η οποία συνεδριάζει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι.

Για τις τελευταίες εξελίξεις μάλιστα οι διαιτητές φρόντισαν να ενημερώσουν και την UEFA κι αναμένεται και η δική της αντίδραση, ενώ επίκειται meeting ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Advertisement

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν ενέργειες από την πλευρά της ΕΠΟ για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση και να τεθούν επί τάπητος τα αιτήματα των διαιτητών ενώ εγείρει θέμα διαγραφών εαν απόσχουν και αυτό το Σαββατοκύριακο

Advertisement

Generated by Feedzy