Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Διπλό Αρη στην Τούμπα και βλέπει Ευρώπη

Ο Αρης με καλή παρουσία και έξυπνη τακτική έφθασε στη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πλέον βλέπει “φως” εξόδου στην Ευρώπη. Είναι ενδεικτικό της φετινής κυριαρχίας των “κίτρινων” επί του ΠΑΟΚ πως σε αυτά τα 4 μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ από τον Δικέφαλο ο οποίος περνάει παρατεταμμένη αγωνιστική κρίση.

Η νέα αποτυχία του ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη έφερε αντίδραση από τους οπαδούς της ομάδας που μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες.

Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να άρεσε στον Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος άνοιξε διάλογο με την εξέδρα,

Ο Σλοβένος ήταν εκνευρισμένος, καθώς δέχθηκε φραστική επίθεση και έκανε διάφορες κινήσεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με τον τερματοφύλακα του συλλόγου Ζίβκο Ζίβκοβιτς να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Advertisement

Στο 63΄ ο Αρης πήρε προβάδισμα. Ο Ντουκουρέ απέφυγε το τάκλιν του Ινγκασον μπήκε μετωπικά μετά από ωραία πάσα του Μαντσίνι και πλάσαρε ιδανικά τον Πασχαλάκη ανοίγοντας το σκορ. Ηταν το φυσικό επακόλουθο για μια αγωνιστική εικόνα που από την αρχή φανέρωνε τις πολλές αδυναμίες των γηπεδουχων που δεν είχαν ούτε πνεύμα νίκης ούτε δυνάμεις για κάτι θετικό. Ηδη ως το 70′ ο Αρης είχε 7 τελικές έναντι 3 του ΠΑΟΚ που συνέχισε να είναι υπνωτισμένος. Στο 81′ μια κεφαλιά από την περιοχή του Ακπομ δεν αιφνιδίασε τον Κουέστα και το παιχνίδι πήγαινε προς την λήξη του με τον Αρη να αντιπαρέρχεται τις σπασμωδικές επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Ως το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε χωρίς πίστη να φθάσει στην ισοφάριση αλλά η άμυνα του Αρη καλά οχυρωμένη κράτρησε τιες αναιμικές αυτές επιθέσεις των γηπεδούχων με φυσικό επακόλουθο τη μεγάλη επιτυχία του.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι (79′ Τσόλακ), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (65΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (65′ Μιτρίτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (65′ Σοάρες), Άκπομ.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά (68΄ Σάκιτς), Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτoύρμπε (85′ Δεληζήσης), Μαντσίνι (79′ Γκαρσία), Καμαρά, Μπερτόγλιο (79′ Πάλμα).

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy