Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

“Διπλό” και αγκαλιά με τον τίτλο η ΑΕΚ – Ηττα Παναθηναϊκού

Η ΑΕΚ πέρασε από  το Κλεάνθης Βικελίδης, επικρατώντας 2-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, εμεινε μόνη πρώτη στο +3  και πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για την κατάκτηση του τίτλου.ο Άρης προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκρέι,όμως οι Φαν Βέερτ και Τσούμπερ σκόραραν για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, και οι οπαδοί της Ενωσης βγήκαν στους δρόμους μετά το τέλος της αγωνιστικής πανηγυρίζοντας προεόρτια την κατάκτηση του τίτλου.

Nίκη Ολυμπιακού στο ντέρμπι

Ένα γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στο 68′ της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού με 1-0 και παράλληλα γκρέμισε το όνειρο τίτλου του τριφυλλιού. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να απειλεί μετά το γκολ που δέχτηκε, να έχει δοκάρι και ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση καθώς οι πράσινοι πήραν και κάποια ρίσκα αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με νικητή τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ 0-2 στον Βόλο

Advertisement

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το πολύ σημαντικό διπλό από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 2-0 του Βόλου των 10 παικτών με σκόρερ τον Ζίβκοβιτς. Ο Δικέφαλος πήρε τους τρεις βαθμούς και μπορεί ακόμα να διεκδικήσει την 3η θέση στο εντός έδρας ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα στην τελευταία αγωνιστική

Τα αποτελέσματα

Άρης – ΑΕΚ 1-2
Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0

Η βαθμολογία των Play Off

1. ΑΕΚ 80
2. Παναθηναϊκός 77
3. Ολυμπιακός 70
4. ΠΑΟΚ 67
5. Άρης 50
6. Βόλος 40

Advertisement

Την Κυριακή 14 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ – Βόλος

20:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

20:00 Παναθηναϊκός – Άρης

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy