Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίκαλα – Η λίμνη των στεναγμών

Πολλές φορές έχει αναφερθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχουμε επισημάνει την ανάγκη επανασχεδιασμού του αποχετευτικού των όμβριων υδάτων στον αστικό ιστό αλλά και την διαρκή επάρκεια των αντιπλημμυρικών έργων τόσο περιφερειακά όσο και αστικά .

Advertisement

Φαίνεται ότι η κλιματική αλλαγή και εμφατικά δίνει παρών και ανυπολόγιστη είναι , με αποτέλεσμα να δίνει ακραία φαινόμενα και να δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα των δημοτών.

Το αποχετευτικό δίκτυο , σχεδιασμένο 50-60 χρόνια πριν είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα σημερινά φαινόμενα . Αρχίζει να συμβαίνει συχνά να υπάρχουν ακραία φαινόμενα αλλά το κακό φτάνει μια φορά μόνο να συμβεί.

Advertisement

Επανακαθορισμός λοιπόν των προτεραιοτήτων στα έργα , αλλαγή στην πολιτική των επιλεξιμοτήτων των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και επενδύσεων . Κάθε πόλη έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες . Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι λάθος .

Αλλιώς ο Δήμαρχος θα αναγκαστεί να πραγματοποιήσει την “απειλή” του , να κατασκευάσει λιμάνι στον Ληθαίο , ως απάντηση σε περιπαικτικό μας σχόλιο σε συζήτηση για το Τεχνικό

Advertisement

Πρόγραμμα της δημοτικής αρχής.

Advertisement

Αλλιώς πάντα θα περιμένουμε το χειρότερο και τότε καμιά έξυπνη ιδέα δεν θα μας σώσει.

Κρεμμύδας Κώστας

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy